-. Alles Over de modieuze UGG laarzen weten
Volgens de legende "ugg" komt van het woord "lelijk" en de term "UGG boots" betekende "lelijke laarzen". Deze laarzen zijn oorsprong in Australi?; ze hebben fleece aan de binnenkant en zijn gemaakt van schapenvacht. Deze laarzen hebben vaak een synthetische zool en de buitenzijde is gebruind. Gedurende de tijd van hun herkomst, kunnen deze laarzen lelijk hebben gekeken maar in de loop der jaren hebben zij populariteit hebben gewonnen en zijn nu een grote hit met trendsetters en beroemdheden ook. Deze ongelooflijk zachte en warme laarzen zijn beschikbaar in zowel grote als kleine stijlen. Zij komen ook in verschillende kleuren zoals paars, roze, bruin en andere neutrale kleuren.Tijdens de Tweede Wereldoorlog 1 vliegers gebruikt om "fug laarzen", die vergelijkbaar is met de moderne UGG laarzen waren te dragen.Goedkope Ugg Australia Classic Mini SAND Bestellen In NederlandAl in de jaren 1930 Australische boeren die wilden hun voeten warm te houden droeg zulke laarzen. In de jaren 1960 Australische surfers droegen ook zulke laarzen aan hun voeten warm te houden. In zachte winters, Australi?rs dragen gelijkaardige laarzen en gaan rond hun huizen.

De schapenvacht laarzen zijn vaak plat hakken misstap ons, sommige hebben zelfs veters en dikke hakken. Deze ongelooflijke laarzen zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen en kan gedragen worden zonder sokken. Deze laarzen hebben thermostatische eigenschappen, omdat ze zijn gemaakt van schapenvacht. Aangezien het binnenste van de laarzen zijn gemaakt van fleece, zij luchtcirculatie en ook transporteert vocht, waardoor de lichaamstemperatuur van de voeten handhaven.Voorheen "ugg" was een algemene term die de Australische schapenvacht laarzen genoemd maar nu UGG is een populaire merknaam voor laarzen. Er zijn verschillende stijlen van laarzen onder dit merk, dat zijn een enorme hit met modebewuste mensen. Deze laarzen duurt lang en kan gedragen worden voor nog 10 lange jaren. Platte slippers, laarzen met hakken en schapenvacht manchetten, laarzen met decoratieve veters, klassieke laarzen en nog veel meer stijlen zijn beschikbaar. De maten vari?ren en dat doet de kleur. Ze passen goed en zijn zeer comfortabel.

Laarzen voor mannen zijn er in zwart, grijs en chocolade kleuren. UGG laarzen voor vrouwen komen in roze, paars en andere levendige kleuren. Deze laarzen zijn geweldig om te worden gedragen bij koud weer, maar mag niet worden gedragen in te natte en modderige omstandigheden. Deze laarzen van schapenvacht effectief kan vocht lont, maar ze veroorzaken ook overmatig zweten van de voeten. Als de laarzen worden gedragen zonder sokken, het zweet van de voeten direct van invloed op de fleece voering van de laars. Het merendeel van de mensen die deze laarzen hebben gedragen voor een lange periode zonder sokken hebben geklaagd van zweetvoeten en onwelriekende laarzen.Sommige Ugg laarzen zijn ook gemaakt van kangoeroe leer en bont. Er zijn een aantal soortgelijke synthetisch materiaal die beschouwd nep en zijn goedkoop. Aangezien deze laarzen zijn een van de vele producten die zijn gemaakt van dierlijke huid ze zijn vaak onderworpen aan kritiek. Een groep mensen die het dier te bevrijden beweging gevormd eisen van deze laarzen te worden geboycot en vervangen worden door degenen die niet zijn gemaakt van dierenhuid.
source:http://www.poststromenweg.nl